Uitslag Swimkick 26 september 2010 in Breda

Zondag 26 september hebben vijf zwemmers meegedaan aan de eerste Swimkick-wedstrijd van het seizoen. Aan deze wedstrijd in Breda deden zwemmers van verschillende Brabantse verenigingen mee.

De eerste die aan de start verscheen, was Bas Bozelie op de 25 rug. Bij zijn eerste officiële wedstrijd (Bas zwom eerder wel al de LAC en Super Sprint in Schijndel) eindigde hij als vijfde. Hij was een seconde sneller dan in juni tijdens de Super Sprint wedstrijd. Vervolgens zwom Wessel Verhoeven de dubbele afstand. Na 50 meter tikte ook hij als vijfde aan. Hij verbeterde zijn persoonlijke record van bijna een half jaar geleden met maar liefst vier seconden!

De junioren zwommen eveneens de 50 rug. Bij de familie vd Loo kan een feestje gevierd worden, want Luc en Tom wisten beiden een medaille te veroveren! Luc behaalde het goud, met een voorsprong van slechts 0.12 op de nummer 2. Luc verbeterde zijn oude toptijd met drie seconden. Tom behaalde de bronzen medaille dankzij een verbetering van anderhalve seconde. Bij de meisjes viel Marleen van Dijk met de vierde plaats helaas net buiten de prijzen, maar ook zij kan tevreden terugkijken, aangezien ze haar oude toptijd met drie seconden verbeterde.

Vervolgens kwam de verrassing van de middag. Op de 25 school zwom Bas namelijk niet alleen bijna vier seconden sneller dan in juni, maar veroverde hij de gouden medaille! Wessel zwom de 50 school, en ook hij nam een medaille mee naar Schijndel. Hij verbeterde zijn beste tijd met bijna drie tellen en behaalde een bronzen medaille.

Ook bij de junioren waren er weer medailles. Luc behaalde brons bij zijn debuut op de 100 school, en zijn broer Tom werd vierde. Marleen behaalde een zilveren medaille.

Uitslagen

SL370348 

De vijf toppers van Neptunus '58: achter: Marleen, Tom, Wessel en Luc. Voor: Bas

Deze en meer foto's van Ciska Verhoeven staan op http://picasaweb.google.nl/neptunus20102011/20100926SwimkickBreda#
 


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'